Yvette & Co inzetbaar als creatieve ontwikkelaar

“Ruim 15 jaar ervaring in de wijkverpleging en 15 jaar in de zakelijke dienstverlening”

YVETTE & Co brengt mensen & organisaties in de wijkverpleging /wijkzorg in ontwikkeling. Als oud-wijkverpleegkundige, socioloog en burger voel ik me extra verbonden met deze sector.

Mensen noemen mij ook wel een ‘olievrouw’, omdat ik door goed te kijken precies weet welke rol nodig is om een beweging op gang te brengen en te komen tot een gewenst eindresultaat. Ik verbind de strategie en samenlevingsvraagstukken met de dagelijkse praktijk en bouw als vanzelf bruggen binnen als tussen organisaties. Door mijn brede werkervaring ken ik alle ‘lagen’ van de organisatie van de RvT tot uitvoerende professionals.

Vanuit mijn ‘liefde’ voor het vak empoweer ik graag wijkverpleegkundigen. Juist in de huidige ontwikkelingen binnen de eerste lijn is het belangrijk dat ze stevig staan in hun vak met zelfbewustzijn en kracht. Extra aandacht heb ik voor de jonge generatie. Een kwetsbare fase in je loopbaan als je net van school afkomt in een standalone positie als wijkverpleegkundige. Iets wat ikzelf ook herken in mijn eigen loopbaan als jong wijkverpleegkundige. Mijn ambitie is om een stevige brug te bouwen tussen school en praktijk om de uitstroom van jongeren te verminderen, het werkplezier te vergroten en ze duurzaam te verbinden aan het vak.

Ik ben als specialist in de wijkverpleging inzetbaar als;

– kwartiermaker/aanjager van vernieuwende projecten rondom o.a. regionale samenwerking, gezonde wijken & community care.  

– verandermanager (tactisch/strategisch) waar empowerment centraal staat. 

docent/trainer persoonlijk & professioneel leiderschap voor (wijk)verpleegkundigen.                                                                 

begeleider intervisie en teamsessies voor wijkverpleegkundigen.

– mentor/coach voor de jonge generatie.

Door de inzet van creativiteit doe ik het graag ‘anders’ en maak ik vraagstukken graag lichter en luchtiger door mensen nieuwe perspectieven te laten zien. Zoals wandelen in de natuur, creatieve en speelse werkvormen, visualisaties en gebruik maken van de wijsheid van het lichaam. Altijd vanuit een heldere blik met een gewenst resultaat voor ogen.

                                                                                                                                                                                                  

 

Creatieve ontwikkelaar
Manager
Procesbegeleider
Coach